[vc_row][vc_column][edgtf_elements_holder][edgtf_elements_holder_item horizontal_aligment=”center” target=”_self”][vc_empty_space][vc_column_text]

Video & Televisieprogramma’s

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”60px”][/edgtf_elements_holder_item][/edgtf_elements_holder][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1496781452891{margin-bottom: 60px !important;}”][vc_column width=”1/3″][edgtf_team team_type=”main-info-below-image” team_name_tag=”h3″ team_social_icon_pack=”” team_image=”13533″ team_name=”“Het paradijsje in Zonnemaire”” team_description=”CTV Zeeland was benieuwd naar mijn kwekerij en mijn drijfveren en kwam op bezoek voor een interview en rondleiding. Het was een mooi interview met aandacht voor biologisch telen, chef-koks met sterren en passie en keuzes die je maakt.” team_position=”CTV Zeeland”][vc_column_text]

Bekijk dit interview

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][edgtf_team team_type=”main-info-below-image” team_name_tag=”h3″ team_social_icon_pack=”” team_image=”13539″ team_name=” Schouwen-Duiveland op de kaart” team_description=”Het programma “Schouwen-Duiveland op de kaart” van Omroep Zeeland bezocht mijn kwekerij. Voor het menu van chefkok Eric van Dalen moest presentatrice Ramona van Zweden de boodschappen doen. Bij mij kwam ze de kruiden halen. Nieuwsgierig geworden naar het complete menu?” team_position=”Omroep Zeeland”][vc_column_text]

Bekijk deze reportage

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][edgtf_team team_type=”main-info-below-image” team_name_tag=”h3″ team_social_icon_pack=”” team_image=”13543″ team_name=”Vergeten teelten” team_description=”Het programma ‘De Zeeuw van Vlaanderen’ dook in de wereld van vergeten groenten en kruiden. Onderzocht werd welke groenten en kruiden nog steeds worden geteeld en… wat koks er mee kunnen koken.” team_position=”De Zeeuw van Vlaanderen”][vc_column_text]

Bekijk deze reportage

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][edgtf_elements_holder][edgtf_elements_holder_item horizontal_aligment=”center” target=”_self”][vc_empty_space height=”60px”][vc_column_text]

Kranten, websites en andere media

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”60px”][/edgtf_elements_holder_item][/edgtf_elements_holder][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][edgtf_icon_with_text icon_pack=”linea_icons” linea_icon=”icon-basic-spread-text-bookmark” icon_position=”top” icon_type=”normal” icon_size=”edgtf-icon-large” icon_animation=”” title=”Algemeen Dagblad” link=”https://www.bijzonderegroenten.nl/wp-content/uploads/2013/08/Interview-AD-Dieneke-Klompe-10-08-2013.pdf” target=”_blank” text=”Op 10 augustus 2013 stond ik in het Algemeen Dagblad! Hoe gaaf is dat? Onder de titel “Snoepwinkel voor topkoks” schreef Ellen Scholtens een fraai artikel over de kwekerij en mijn persoontje. De foto’s van Jan Luijk pasten perfect bij de tekst. Het artikel werd gescand en is nu na te lezen. ” link_text=”Lees dit interview”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][edgtf_icon_with_text icon_pack=”linea_icons” linea_icon=”icon-basic-spread-text-bookmark” icon_position=”top” icon_type=”normal” icon_size=”edgtf-icon-large” icon_animation=”” title=”Heimwee naar Schouwen-Duiveland” link=”https://www.bijzonderegroenten.nl/wp-content/uploads/2013/07/Heimwee_BouillonZomer_2013.pdf” target=”_blank” text=”Voor het blad Bouillon schreef Tanja van den Berge een mooi artikel over de culinaire mogelijkheden van Schouwen-Duiveland, het eiland waar ze zelf werd geboren en opgroeide. Tanja bezoekt bedrijven en mensen die met een bijzondere passie werken aan eerlijk en heerlijk eten. Bent u op Schouwen-Duiveland, laat dit artikel dan uw culinaire gids zijn!” link_text=”Lees dit artikel”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][edgtf_icon_with_text icon_pack=”linea_icons” linea_icon=”icon-basic-spread-text-bookmark” icon_position=”top” icon_type=”normal” icon_size=”edgtf-icon-large” icon_animation=”” title=”Trouw” link=”https://www.bijzonderegroenten.nl/wp-content/uploads/2015/07/Trouw-pagina-1.pdf” target=”_blank” text=”In het katern Duurzaamheid & Verdieping werd ik geïnterviewd door Sharon van Oost. Centraal in het artikel stond of het mogelijk is op 1 hectare een (ecologisch!) boerenbedrijf in stand te houden. Een bedrijf dat zich notabene ook nog eens richt op heel bijzondere gewassen, kruiden en bloemen… ” link_text=”Lees dit artikel”][/vc_column][/vc_row]