Activiteiten

Activiteiten

Activiteiten & arrangementen

Goed bereid kost tijd zeggen ze altijd. Dat gaat zeker op voor mijn arrangementen, workshops en andere activiteiten op mijn kwekerij. Samen met andere, geweldige en inspirerende kanjers kan ik nu prachtige activiteiten ontplooien en aanbieden.

Activiteiten waarbij rust, opladen van lichaam en geest en creativiteit centraal staan. Aarden, energie, meedeinen, met een open vizier het leven ervaren. Spannend en geweldig mooi om dit samen met anderen te bedenken en te ontwikkelen. Ik nodig jullie graag uit mee te doen!

Waardebonnen

De natuur is  aarden, inspireren, genieten met aandacht. Hart-verwarmend  & helend! oe fijn zou het zijn om op je gemak, even tijd te nemen voor jezelf…

Groene Knutselclub

Knutsel mee aan je eigen tuin en gezondheid. Denk en praat mee over biodiversiteit, gezonde voeding en de enorme kracht van de natuur en waar we nog meer over kunnen praten.

Keltisch verwenarrangement

Energie laden, aarden en meedeinen zorgt met een open vizier voor het opladen van lichaam en geest, creativiteit en rust. Van dit gevoel maken we gebruik bij het “Het zachte Keltische verwenarrangement”.

Omarm je stem

Ontdek de kracht van jouw eigen stem! Zangcoach Jolanda Ruissen maakt je bewust van jouw eigen unieke instrument en hoe je je stem gebruikt.