Activiteiten

Activiteiten

Activiteiten & arrangementen

Het is al tijdje in ontwikkeling, de zaadjes liggen klaar: een hele serie nieuwe activiteiten en (verwen-)arrangementen op mijn kwekerij met mijn Buitenkamers. Activiteiten waarbij rust, opladen van lichaam en geest en creativiteit centraal staan. Aarden, energie, meedeinen, met een open vizier het leven ervaren. Spannend en geweldig mooi om dit samen met anderen te bedenken en te ontwikkelen.

Wat mag je verwachten?

De eerste arrangementen zijn klaar! Hieronder vertel ik je er meer over. Daarnaast werk ik nu aan de volgende arrangementen:
  • “vrij en blij” arrangement
  • “Omarm je stem” arrangement
  • “Kleur je in balans” arrangement
Buitenkamer in heldere sterrennacht

Het zachte Keltische verwenarrangement

Energie laden, aarden en meedeinen zorgt met een open vizier voor het opladen van lichaam en geest, creativiteit en rust. Van dit gevoel maken we gebruik bij het “Het zachte Keltische verwenarrangement”.

Dit arrangement wordt georganiseerd door Yvonne en Dieneke.

Keltische knoop

Met een kus van de maan

Energie laden, aarden en meedeinen zorgt met een open vizier voor het opladen van lichaam en geest, creativiteit en rust. Van dit gevoel maken Yvonne, Joyce en Dieneke gebruik bij het “met een kus van de maan” verwenarrangement.
Verwenarrangementen
Zodra de data bekend zijn komt dit, samen met meer informatie over inhoud en kosten, via een verwijzing op deze  pagina en de nieuwsbrief naar je toe. Schrijf je daarom in op mijn nieuwsbrief als je dat nog niet had gedaan!