Activiteiten

Activiteiten

Activiteiten & arrangementen

Goed bereid kost tijd zeggen ze altijd. Dat gaat zeker op voor mijn arrangementen, workshops en andere activiteiten op mijn kwekerij. Samen met andere, geweldige en inspirerende kanjers kan ik nu prachtige activiteiten ontplooien en aanbieden.

Activiteiten waarbij rust, opladen van lichaam en geest en creativiteit centraal staan. Aarden, energie, meedeinen, met een open vizier het leven ervaren. Spannend en geweldig mooi om dit samen met anderen te bedenken en te ontwikkelen. Ik nodig jullie graag uit mee te doen!

Omarm je stem

Ontdek de kracht van jouw eigen stem! Zangcoach Jolanda Ruissen maakt je bewust van jouw eigen unieke instrument en hoe je je stem gebruikt.

Kleur als taal en therapie

Wil je graag ontdekken wat kleuren over jou vertellen? Maak kennis met de methode Chakrakleurdiagnostiek (CKD). Met deze methodiek is het mogelijk om op zeer snelle manier diepgaande inzichten in jezelf te krijgen.

Schrijf je vrij

De workshop 'Schrijf je vrij' gaat over het ontwikkelen van je schrijversblik, een speciale mengeling van nieuwsgierigheid en alertheid, van openheid en concentratie.

Keltisch verwenarrangement

Energie laden, aarden en meedeinen zorgt met een open vizier voor het opladen van lichaam en geest, creativiteit en rust. Van dit gevoel maken we gebruik bij het “Het zachte Keltische verwenarrangement”.