Op bezoek, activiteiten op de kwekerij

Bezoek de kwekerij

Rondleidingen, workshops & meer

Gedurende het jaar vinden er talrijke activiteiten plaats op de kwekerij. Deze zijn bestemd voor particulieren, bedrijven en chef-koks met een passie voor smaak. Een overzicht van wat wij doen:
  • Rondleiding genaamd ‘Fanfare voor de zintuigen’
  • Kook workshops
  • Workshops met kruiden
  • Inspiratiesessies voor bedrijven
  • Zintuigen prikkelen voor chef-koks

Alleen op afspraak

Door de drukke werkzaamheden is de kwekerij alleen op afspraak te bezoeken.Er staan daarom voorlopig geen ‘vrije’ rondleidingen meer gepland.

Blijf op de hoogte

Met de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van evenementen, rondleidingen en acties in cobmbinatie met de Buitenkamers. Schrijf je hiervoor in 2 a 3 keer per jaar ontvang het ‘laatste nieuws’.

Dieneke vertelt over haar kwekerij

Impressie ‘Fanfare voor de zintuigen’

De fanfare van de zintuigen is een wandelend college biologie over de paden van de kwekerij. Hier kweken we zonder bestrijdingsmiddelen en kunstmest een groot assortiment bijzondere groenten, kruiden en eetbare bloemen. De kwekerij is een groene oase en dat blijkt ook wel uit alle soorten beesten die er leven.
 
Tijdens een fanfare van de zintuigen ontdek je zelf hoe natuurlijke landbouw werkt en wat je dan allemaal kunt kweken. En natuurlijk hoe geweldig dat ruikt, smaakt en voelt.