Boerinnenpraatje

Even uit de dagelijkse beslommeringen breken en een bijzondere, inspirerende plek te bezoeken. Onder het genot van een kopje thee, “praatjes” maken over hoe het werkt in de tuin. Wat is biodiversiteit? Beesten in de tuin: bijen, vlinders, slakken en rupsen; wat is hun functie? Bestrijden of juist heel blij mee zijn?

Dieneke Klompe vertelt over het boerenleven op Kwekerij ZonnemaireEen mix van alles met koffie, thee en cake!

Gelukkig is het ook luchtig en vluchtig! Kletspaatjes over weer en wat lekker is om te eten. Genieten van een ekologische tuin en genieten van al wat groeit en bloeit. En o ja, koffie en thee. Met koekjes en cake gemaakt van de allerlekkerste scharreleieren van Zeeland en omstreken.

Wanneer is er een boerinnenpraatje?

Dit “boerinnenpraatje” kan (op maat) in het voorjaar, de zomer en het najaar georganiseerd worden voor meer informatie. Wilt u zich aanmelden of misschien meer weten, stuur ons een e-mail.

Bestemd voor groepen

Het voorbereiden en uitvoeren van een “werk aan de winkel” kost veel tijd. Tijd die zeer kostbaar is op een ekologische boerderij waar alles met de hand of op natuurlijke wijze wordt gedaan. Daarom worden de “werk aan de winkels” altijd gegeven aan groepen.

U bent alleen of met een klein groepje mensen?

Wilt u individueel of met een klein groepje mensen meedoen, stuur dan een e-mail en we zetten u op onze lijst. Zodra er een Boerinnenpraatje is, nodigen wij u uit. U kunt zich dan aansluiten bij een samengestelde groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *