Alle foto's en materialen op deze websites zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Dieneke Klompe. Mocht je een foto willen gebruiken voor eigen en vooral niet-commerciële doeleinden, neem dan even contact op met Dieneke.

 

Chefkoks

Chefkoks

Als chefkok wilt u natuurlijk uw gasten het lekkerste eten serveren. Van de beste kwaliteit, gezond, vers, vol smaak, heerlijk geurend en het liefst verrassend. U wilt zich onderscheiden van andere restaurants. Maar wat is een topkok zonder top-ingrediënten? Kwekerij Zonnemaire helpt u met een uitgebreid assortiment bijzondere groenten, eetbare bloemen en kruiden, die uw gerechten een unieke samenstelling en smaak kunnen geven.

Koken met natuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen

Kwekerij Zonnemaire teelt bijzondere groenten, eetbare bloemen en speciale kruiden. Gewassen die stuk voor stuk zijn geselecteerd en worden geteeld vanwege hun top-eigenschappen:

  • Heerlijke, voedzame gewassen
  • Visueel uitermate aantrekkelijk
  • Verfijnde samenstelling van smaak en geur
  • Stevige texturen die ook in de mond nog verrassen

En dat allemaal met maximale aandacht voor top kwaliteit!

Alle gewassen worden geselecteerd op hun “talent” om als natuurlijke geur-, kleur- en smaakstof te dienen. De mogelijkheden zijn groot. Als hoofdgerecht, verfijnde smaakmaker of als bijgerecht, u zult uw gasten weten te verrassen. De mogelijkheden van de gewassen laten zich dan ook simpelweg omschrijven als een ”fanfare voor de zintuigen”. Een feestje voor neus, ogen en smaakpapillen.

j

Het nieuwe paradijs

Als Adam en Eva weer terug zouden keren naar een aards paradijs, dan zouden ze in de tuinen van Dieneke Klompe terecht komen.

- Wouter Kik
j

Kippenvel van kruiden en groenten!

Ik heb een fantastische dame (Dieneke Klompe) in de buurt van Zierikzee ontdekt. Zij doet prachtige dingen met kruiden en groenten. Daar krijg ik kippenvel van.

- Sergio Hermans

Met respect voor de natuur

Kwekerij Zonnemaire is het levenswerk van Dieneke Klompe. De kwekerij werkt 100% ekologisch en natuurlijk. Géén kunstmest en zeker géén bestrijdingsmiddelen. Daarbij de beste kwaliteit zaden en planten uit gecontroleerde teelt. Voeg daar keihard werken, passie en kennis aan toe en dan proef, ruik en ervaar je groenten en kruiden op een unieke wijze.

In alle seizoenen een heerlijk en eerlijk assortiment

Kwekerij Zonnemaire is een vollegronds kwekerij. De kwekerij volgt de natuur, verbouwt slechts de planten die de grond, het seizoen en het Zeeuwse klimaat toestaan. Gedurende het seizoen is er een wisselend aanbod van bijzondere groenten, eetbare bloemen en kruiden hebben. Afgezien van dit uitgebreide assortiment worden ook gewassen op bestelling verbouwd. Op zoek naar bijzondere ingrediënten voor uw gerechten? Maak een afspraak!

Gepassioneerd over eten en op zoek naar net dat kleine beetje extra in uw keuken?
Kom gerust eens proeven en ruiken op de kwekerij!