Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

In de media

Video & Televisieprogramma’s

“Het paradijsje in Zonnemaire”

CTV Zeeland

CTV Zeeland was benieuwd naar mijn kwekerij en mijn drijfveren en kwam op bezoek voor een interview en rondleiding. Het was een mooi interview met aandacht voor biologisch telen, chef-koks met sterren en passie en keuzes die je maakt.

Schouwen-Duiveland op de kaart

Omroep Zeeland

Het programma “Schouwen-Duiveland op de kaart” van Omroep Zeeland bezocht mijn kwekerij. Voor het menu van chefkok Eric van Dalen moest presentatrice Ramona van Zweden de boodschappen doen. Bij mij kwam ze de kruiden halen. Nieuwsgierig geworden naar het complete menu?

Vergeten teelten

De Zeeuw van Vlaanderen

Het programma 'De Zeeuw van Vlaanderen' dook in de wereld van vergeten groenten en kruiden. Onderzocht werd welke groenten en kruiden nog steeds worden geteeld en... wat koks er mee kunnen koken.

Kranten, websites en andere media

Algemeen Dagblad

Op 10 augustus 2013 stond ik in het Algemeen Dagblad! Hoe gaaf is dat? Onder de titel “Snoepwinkel voor topkoks” schreef Ellen Scholtens een fraai artikel over de kwekerij en mijn persoontje. De foto’s van Jan Luijk pasten perfect bij de tekst. Het artikel werd gescand en is nu na te lezen.

Heimwee naar Schouwen-Duiveland

Voor het blad Bouillon schreef Tanja van den Berge een mooi artikel over de culinaire mogelijkheden van Schouwen-Duiveland, het eiland waar ze zelf werd geboren en opgroeide. Tanja bezoekt bedrijven en mensen die met een bijzondere passie werken aan eerlijk en heerlijk eten. Bent u op Schouwen-Duiveland, laat dit artikel dan uw culinaire gids zijn!

Trouw

In het katern Duurzaamheid & Verdieping werd ik geïnterviewd door Sharon van Oost. Centraal in het artikel stond of het mogelijk is op 1 hectare een (ecologisch!) boerenbedrijf in stand te houden. Een bedrijf dat zich notabene ook nog eens richt op heel bijzondere gewassen, kruiden en bloemen…