De buitengewone smaak van eerlijk en heerlijk?

Ben je een enthousiaste kok, hou je van lekker eten? Zoek je de inspiratie om afwisselend en buitengewoon lekker te koken met alledaagse ingrediënten uit je eigen omgeving? Daarom organiseren we in 2016 een aantal keer een  “jam sessie” genaamd “Gewoon bijzonder eten”. Hiervoor hebben we twee echte keukenprinsen bereid gevonden om hun passie ter plaatse in de praktijk te brengen…

Een “jam sessie” Gewoon bijzonder eten op Kwekerij Zonnemaire is dé mogelijkheid voor iedereen die van (h)eerlijk eten houdt en graag wil ervaren hoe een bijzondere (top) chef de sterren van de hemel kookt samen met de ingrediënten van de boerin. Hoe ze ingrediënten kiezen en combineren met de smaak van puur en eerlijk  en niet te vergeten “het verhaal” waarom….

En het mooiste van deze smaak sessie: de heerlijke ingrediënten zijn vaak zelf te telen maar ook te koop in de regio
Thema’s: bijzondere “alledaagse” ingrediënten buitengewoon  smakelijk: Bio-logisch, vers en verrassend…

Inspiratiesessie in 2016

Zoals het er nu uitziet worden de sessies thematisch gegeven. De thema’s kunnen zijn:

Mis dit niet, blijf op de hoogte!

In overleg met de chef-koks worden de definitieve data vastgesteld. Die data vindt u ter zijner tijd op onze website. Maar u kunt u ook inschrijven voor de nieuwsbrief, dan weet u als eerste wanneer de jam-sessies plaats zullen vinden. Het aantal plaatsen is namelijk beperkt, vol is echt vol!