Margaretha Gieles

Kleur als taal en therapie

Wil je graag ontdekken wat kleuren over jou vertellen? Maak dan kennis met de methode Chakrakleurdiagnostiek (CKD). Met deze methodiek is het mogelijk om op zeer snelle manier diepgaande inzichten in jezelf te krijgen.

 

21 en 22 april: Ontdek wat kleuren over jou vertellen!

Dit weekend maak je kennis met de methode Chakrakleurdiagnostiek (CKD). Met deze methodiek is het mogelijk om op zeer snelle manier diepgaande inzichten in jezelf en/ of anderen te krijgen. En dit aan de hand van spontaan ingekleurde chakra- en/ auralagenschema’s.

De CKD is ontwikkeld, gechanneld, door Margaretha Gieles. Reeds meerdere boeken schreef zij erover.

Wil je graag ontdekken wat kleuren over jou vertellen? Dan ben je dit weekend op het juiste adres.

Boek: Kleur je leven in balans

VRIJDAG van 12.30-13.00 tot 17.00 uur :
Op vrijdag kleur je zelf een schema in en gaat samen met mij op zoek naar de betekenis erachter. De kleuren geven zicht op emoties, relaties, werk, talenten, mogelijkheden, kindertijd, jeugd, hooggevoeligheid etc, en leggen precies die zaken bloot waar jij mee worstelt of vragen over hebt. Dit alles gebeurt aan de hand van het boek KLEUR JE LEVEN IN BALANS.

Dat je jezelf kunt versterken met kleur ga je eveneens dit weekend ontdekken. Welke kleur of kleuren jij mooi vindt is niet zomaar een willekeurig dingetje. Het vertelt namelijk precies waar jij behoefte aan hebt. Kleuren werken  positief op de gezondheid, zowel mentaal/ emotioneel als lichamelijk.

ZATERDAG van 9.30-10.00 tot 14.00 uur:
Op zaterdag duiken we verder in de wereld van kleur en gaan aan de slag met de kleurkaarten set KLEURPRAAT. Je gaat nu zelf ontdekken hoe gemakkelijk je met deze kaarten tot een diepgaand gesprek kan komen. Je gaat er zelf mee aan de slag.

Margaretha Gieles, medium en docent CKD

Als kind was ik overgevoelig voor sferen en stemmingen en zag soms overledenen. In mijn jeugd verdween het helderzien, maar verhevigde de heldervoelendheid. Wat ik ermee moest was voor mij een raadsel. Ik had er alleen maar last van…

Na mijn opleiding aan het conservatorium ben ik gaan werken als doktersassistente bij een antroposofisch huisarts. Terwijl ik in de wachtkamer tussen de patiënten zat voelde ik exact aan wat de mensen mankeerden. Op een bepaald moment echter werd mijn  paranormale gevoeligheid zó hevig, dat ik er mee om wilde/ moest leren gaan. Ik meldde me aan voor een driejarige opleiding bij de NVGN in Amsterdam en daar viel alles op zijn plek. Eindelijk begon ik mezelf te begrijpen. In 1995 startte ik mijn praktijk. .  

Lees verder op mijn website: Margaretha Gieles

Margaretha Gieles voor boekenkast

Over deze workshop

Data en tijden:

Vrijdag 21 april van 12.30 tot 17.00 uur
Zaterdag van 09.30 tot 14.00 uur

Prijs is € 155,00 per persoon

De workshop wordt gegeven in de kas op het terrein van de kwekerij.

Zelf meenemen

Wat heb je dit weekend nodig?  Nieuwsgierigheid, een open mind, behoefte aan diepgang, kleurpotloden en papier om aantekeningen te maken.

Verwen jezelf

Combineer je workshop met een paar heerlijk ontspannende dagen in Zeeland. Je kunt een buitenkamer voor 1 of 2 personen reserveren.

Doe mee!

Meld je nu aan voor deze workshop.

"*" geeft vereiste velden aan

Aantal personen*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hebt u nog vragen voor u wilt inschrijven, stuur dan uw vragen per e-mail naar Dieneke.
Na uw inschrijving nemen wij contact met u op.