Alle foto's en materialen op deze websites zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Dieneke Klompe. Mocht je een foto willen gebruiken voor eigen en vooral niet-commerciële doeleinden, neem dan even contact op met Dieneke.

 

Blog

Groôs op Zeêland

De website Groos op Zeeland bezocht de kwekerij, lees hun impressies.

Kim en Melanie van Zweeden van de prachtige websiteGroôs op Zeêland hebben een bezoek gebracht aan mijn kwekerij. Het was een inspirerend en heerlijk bezoek. Bij een gesprek over (gedeelde) passie spatten de vonken er al snel van af en dat levert altijd mooi materiaal op. Ik verwijs je dan ook heel graag naar het volledige artikel op de prachtige website Groôs op Zeêland.

Maar ik wil je toch lekker maken met wat quotes:

“Een snoeptrommel met allemaal lekkere dingen en het is topvers. Ook denk ik mee met de chefs als ze nog iets bij hun gerecht zoeken om het af te maken. Ik zorg voor het kersje op de taart!”

“Ik wil een voorbeeld zijn voor de biodiversiteit. Als je het eiland met een satelliet zou bekijken, wil ik dat de kwekerij een oase is. ”

“Het biologische certificaat bijvoorbeeld, dat heb ik laten gaan. De kosten liepen de spuigaten uit. Natuurlijk gebruik ik geen kunstmest en dat soort producten. De integriteit zit in mij en niet in het certificaat. Ik ben een (bio)logische boerin.”

Over Groôs op Zeêland

Groôs op Zeêland is ontstaan uit de heimwee naar Zeeland van Kim en Melanie van Zweeden. Na hun studie waaierden Kim en Melanie uit over Nederland en Europa. Toch maakte niets ze zo gelukkig als de zilte zeelucht en de Zeeuwse klei. Deze website is ontstaan uit heimwee en een ode aan dit bijzondere stukje Nederland en de mensen die er wonen en werken.