Buitenkamer boeken

Boek nu uw verblijf in Zonnemaire

Buitenkamer boeken

Buitenkamer Zonnemaire in de zomer

De Buitenkamers

Aan de buitenrand van mijn kwekerij heb ik 4 buitenkamers gebouwd. Kleine woningen, eenvoudig van opzet en bij uitstek geschikt om uit te rusten. Zelfstandige woningen die je de kans bieden na te denken over het leven en de uitdagingen waarvoor jij je gesteld ziet. Een plek om te herijken terwijl je uitkijkt over het weidse polderlandschap.
 

Wat is een Buitenkamer?

Een buitenkamer is houten woning van 50 m2 met veranda. Alle essentiële zaken zitten er in. Een bed, douche, een eenvoudige kookgelegenheid. Een veranda met weids uitzicht. Rust en stilte staan centraal. Er is géén WIFI of televisie. Ervaar hoe geweldig is het om stil te zijn, niets te moeten, van alles te mogen.

Controleer de beschikbaarheid

= Geen Buitenkamer beschikbaar

Uw wensen en situatie

Gewenste aankomstdag:

Dag van vertrek:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Aantal volwassenen

Kind

 

 

Zoeken...

×
Accommodation 1

Accommodation 2

Accommodation 3

Accommodation 4

Voer uw gegevens in

Loading summary...

 

Onze voorwaarden en huishoudelijk reglement

Betalen

Wij brengen   in rekening

Je wordt doorgestuurd naar Mollie voor het afronden van de betaling.

U kunt bij ons betalen via:   iDEAL Bancontact GiroPay KBC

Uw aanvraag wordt verwerkt...

Controleer uw gegevens nogmaals nauwkeurig voordat u gaat boeken!

 

Prijzen

Vlaggen voor internationale boekingen.
  • Deutsche Gäste buchen Sie bitte per Mail
  • Les clients Français s’il vous plaît réserver par mail
  • English guests please book by e-mail

Inbegrepen of uitgesloten

Inbegrepen zinNiet inbegrepen zijn
SchoonmakenToeristenbelasting € 2,13 per persoon per dag
Bedlinnen en theedoekenHanddoeken en badhanddoeken
Gezellig praatje met de boerinEventuele activiteiten op de kwekerij
Energiekosten worden verrekend met de borg

Beperkingen en voorwaarden

Algemene Voorwaarden
Op het huren van een Buitenkamer zijn onze Algemene Huurvoorwaarden van toepassing.
 
Toegankelijkheid
De kwekerij is helaas niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of afhankelijk zijn van een rolstoel. De schelpenpaden op de kwekerij zijn niet altijd goed begaanbaar. Tevens staan de huisje op verhoging en zijn via een trap te bereiken.
 
Kinderen, bezoekers en/of huisdieren
Deze zijn niet toegestaan.
 
Uw leeftijd
Uw leeftijd is 30 jaar of ouder. In overleg per mail kan worden afgeweken van deze regel.

Veelgestelde vragen

BORG

De borgsom bedraagt € 250,00. Dit bedrag kun je op de dag van aankomst contant voldoen of je ontvangt een digitaal betaalverzoek van ons; een zogenaamde ‘tikkie‘. Na afloop van je verblijf verrekenen we eventuele schades en ontvang je de borgsom retour.

HOE MAAK IK EEN BOEKING?

Wanneer u een buitenkamer gekozen heeft die u wilt reserveren, klikt u op de button ’’nu boeken’’. Hier komt u in de eerste stap van het boekingsproces. Hier geeft u de samenstelling van uw reisgezelschap op en selecteert u eventueel handige extra’s die u kunt bijboeken. Vervolgens gaat u door naar de 2e stap van het boekingsproces waar u uw persoonlijke gegevens invoert. Tot slot kunt u in stap 3 uw reservering nogmaals controleren en de boeking bevestigen. Na akkoord hebt u een definitieve boeking geplaatst. In alle stappen van het boekingsproces ziet u een kostenoverzicht, zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

WAT GEBEURT ER NA MIJN BOEKING?
Direct na het boeken krijgt u een automatische boekingsbevestiging per e-mail. Vervolgens controleren wij onze database en uw boeking op kennelijke fouten en krijgt u binnen 7 dagen uw definitieve factuur per e-mail. Heeft u direct na het boeken geen automatische boekingsbevestiging ontvangen of heeft u binnen 7 dagen geen factuur gekregen? Neem dan contact op met ons per email  retraite-zonnemaire@xs4all.nl
 
Wij willen u erop wijzen dat reizen, vervoer, logies of andere vormen van vrijetijdsbesteding een uitzondering vormen in de Wet Koop op afstand. Het herroepingsrecht (bedenktijd) van veertien dagen is daardoor niet van toepassing op boekingen die via deze website geplaatst worden.
HOE WEET IK WAT DE TOTALE KOSTEN ZIJN?
Wanneer u uw buitenkamer reserveert krijgt u  de huurprijs en eventuele (verplichte) bijkomende kosten zien. Sommige kosten zijn echter afhankelijk van uw reisvoorkeuren, daarom wordt in het boekingsproces een kostenoverzicht weergegeven op basis van de door u ingevoerde gegevens. Wij raden u aan dit kostenoverzicht te bekijken, hier vindt u namelijk een actueel en volledig kostenoverzicht op basis van uw wensen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.
Soms worden bepaalde kosten achteraf verrekend. Een voorbeeld hiervan zijn kosten voor een activiteiten op de kwekerij,  of kosten voor gas, water en elektriciteit. Deze  kosten zijn vooraf niet bekend. Dit wordt in het kostenoverzicht aangegeven.
HOE KAN IK BETALEN?
U betaalt vooraf voor de huur van de buitenkamer en eventuele gewenste extra diensten. U betaalt gewoon via uw eigen bank op de manier die u gewend bent. In Nederland betaalt u bijvoorbeeld via iDeal bij uw eigen bank, in België bijvoorbeeld via Bancontact.
 
De borg betaalt u bij contact bij aankomst of via een ‘ticky’.
 
Let op! U kunt bij ons niet pinnen!
KAN IK MIJN BOEKING WIJZIGEN?
In overleg is het vaak mogelijk om uw boeking aan te passen. Dit verschilt echter wel per data en hier kunnen kosten aan verbonden zijn. Voor meer informatie over een wijziging of het bijboeken van bijvoorbeeld keuken/badkamer linnen neemt u per e-mail retraite-zonnemaire@xs4all.nl.
KAN IK MIJN BOEKING ANNULEREN EN WAT ZIJN DE KOSTEN?
Bent u door omstandigheden genoodzaakt uw boeking te annuleren? Dan dient u uw annulering altijd per e-mail in te dienen. U kunt uw annulering sturen naar retraite-zonnemaire@xs4all.nl. Aan een annulering zijn kosten verbonden zoals vermeld in onze voorwaarden. U dient zelf een passende reis en annuleringsverzekering af te sluiten. Mocht u de boeking annuleren met een voor de verzekering geldige reden, dan kunt u de  kosten mogelijk via uw verzekering terugvorderen.
 
Wij willen u erop wijzen dat reizen, vervoer, logies of andere vormen van vrijetijdsbesteding een uitzondering vormen in de Wet Koop op afstand. Het herroepingsrecht (bedenktijd) van veertien dagen is daardoor niet van toepassing op boekingen die via deze website geplaatst worden.
HOE LANG KAN IK EEN BUITENKAMER HUREN?
U kunt in principe zo lang blijven als u wilt. Wilt u gedurende een langere periode een Buitenkamer huren, neem dan contact op met ons per e-mail. Wij bespreken graag uw wensen en brengen een offerte op maat uit.
WAT ZIJN DE AANKOMST- EN VERTREKTIJDEN?
U kunt uw buitenkamer tussen 15:00 en 17:00 uur op de dag van aankomst betrekken, tenzij anders vermeld op uw factuur. Op de dag van vertrek dient u de buitenkamer tussen 8.00 en 10.00 uur te verlaten. Wenst u op een ander moment aan te komen? Hiervoor kunt u ruim van te voren contact opnemen met retraite-zonnemaire@xs4all.nl of, in een dringend geval,  rechtstreeks contact opnemen 0031 6 15 423 494.
EEN KLACHT?
We hopen dat het niet voor komt maar het kan zijn dat er iets niet naar wens is, u bent niet tevreden… Simpel antwoord: kom zo snel mogelijk naar ons toe! Wij zullen dan ons uiterste best doen om de klacht te verhelpen.
SCHADE GEMAAKT?
Een ongeluk zit in een klein hoekje, dat weten we allemaal wel. Gaat er iets kapot, laat het ons weten. Wij proberen dan de schade zo snel mogelijk te verhelpen zodat u optimaal kunt genieten van uw buitenkamer. Eventuele kosten van de schade brengen wij op uw borg in mindering.