Buitenverblijf Zonnemaire

Ruimte en rust in de mooiste Buitenkamers van Zeeland

Buitenverblijf Zonnemaire

Uitrusten in Zeeland

‘Ruimte’, ‘rust’ en ‘uitzicht’ zijn de essentie van mijn Buitenkamers in Zonnemaire. Naar mijn idee is de natuur de ideale plek om te ontspannen en op te laden. De aarde voelen met je handen en voeten, ruiken en zien. Luisteren naar de vogels en insecten. Wind, het geritsel van bladeren… De natuurelementen ervaren. Leven met je hart en naar je hart. Contact met je binnenwereld. De natuur heeft en geeft antwoorden.

 

Buitenkamers

Aan de buitenrand van mijn kwekerij heb ik 4 Buitenkamers gebouwd. ‘Tiny House’ s, sfeervol, gezellig met een weids uitzicht. Rust en ruimte staan centraal. U kunt er gewoon buitengewoon  genieten van een ontspannen verblijf met uitzicht op de weidse polder en het silhouet van het dropje Zonnemaire.

Weids uitzicht vanuit uw Buitenkamer

De Buitenkamer

Een buitenkamer met veranda op het zuiden heeft alles wat je nodig hebt op 50 m2 . Een bed, douche, een eenvoudige kook-gelegenheid. Je mag in rust, met uitzicht op de ondergaande zon, jezelf terug trekken, op adem komen, herbronnen of je innerlijke batterijen op laden “gewoon-buitengewoon” zonder wifi en tv, maar ook lekker de tijd en ruimte om je boek te lezen of te schrijven. Hoe geweldig is het om stil te zijn, niets te moeten, van alles te mogen.

Boek nu uw verblijf

Check hier de beschikbaarheid van de Buitenkamers!
Helemaal in balans bij Dieneke Klompe

Uw verblijf: passief of actief

Hoe iemand een verblijf in wil richten, is helemaal persoonlijk. Iedere buitenkamer, mijn kwekerij en het eiland bieden de mogelijkheid tot een passief of actief verblijf.
 

Passief

Een buitenkamer biedt de ruimte om als individu of met twee personen vanaf drie dagen tot een langere periode in een buitenkamer aan de polderkant in alle rust tijd te nemen om te onthaasten. Rust, vogels, water, natuur, wandelen,  fietsen,  de zeedijk, de Grevelingen, het eiland Schouwen-Duiveland.

Actief

Bijzonder is de mogelijkheid om, indien mogelijk,  op afspraak, individueel, op de kwekerij mee te werken! Ervaren wat de aarde en de natuur te bieden heeft maar zeker ook  genieten van deze prachtige besloten buitenruimte.
 
Actief en passief combineren is ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

"Een verborgen schat"

De ervaring van Fabienne
‘Een verborgen schat’, dat komt erin me op als ik terugdenk aan mijn retraite bij Dieneke.
Ik zou het iedereen gunnen om te ervaren wat deze bijzondere plek met je doet!
 
Ik heb mezelf deze zomer een paar dagen de ruimte gegeven om even afstand te nemen en -te midden van de prachtige natuur- mezelf te voeden met nieuwe energie, inzichten & inspiratie.
 
De buitenkamer is smaakvol ingericht en voelde gelijk als ‘thuis’. Het biedt alles wat je nodig hebt. En met het prachtige uitzicht kom je helemaal tot rust!
 
De gesprekken met Dieneke heb ik steeds als heel fijn ervaren en voegde echt iets toe aan deze dagen.
Het prettige vond ik ook dat ik zelf invulling kon geven aan de retraite, zodat niets moet en alles mag. Vrijheid; hoe heerlijk is dat?!
 
In alle opzichten dus de ultieme retraite plek.
Ik kan dan ook niet wachten om weer terug te zijn op dit waanzinnig mooie stukje Zeeland 🙂

Wilt u met een groep reserveren?

De 4 buitenkamers, zijn ook te reserveren voor een groep van 4 tot 8 personen. Maatwerk, de activiteiten van de groep passen bij de ideeën en visie die ik voor ogen heb met het aanbod van de buitenkamers. Op de kwekerij is een ruimte die in overleg gebruikt kan worden voor trainingen, workshops en cursussen.