Alle foto's en materialen op deze websites zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Dieneke Klompe. Mocht je een foto willen gebruiken voor eigen en vooral niet-commerciële doeleinden, neem dan even contact op met Dieneke.

 
Volledig tot rust komen in Zeeland

Retraite

Prachtige bloem

Retraite

Naar mijn idee is de natuur de ideale plek is voor een retraite. De aarde voelen met je handen en voeten, ruiken en zien. Luisteren naar de vogels en insecten. Wind voelen, het geritsel van bladeren… De elementen ondergaan en ervaren. Leven met je hart en naar je hart. In contact komen met je binnenwereld. De natuur heeft en geeft antwoorden.

Retraite in Zonnemaire

Aan de buitenrand van mijn kwekerij heb ik 4 buitenkamers gebouwd, vanaf juni 2020 biedt ik de mogelijkheid aan om daar in ‘retraite te gaan’. Met uitzicht op de weidse polder en het silhouet van het dropje Zonnemaire.

Buitenkamer

Een buitenkamer met veranda op het zuiden heeft alles wat je nodig hebt op 50 m2 . Een bed, douche, een eenvoudige kook gelegenheid. Je mag in stilte, rust, met uitzicht op de ondergaande zon, jezelf terug trekken, op adem komen, herbronnen of je innerlijke batterijen op laden “gewoon-buitengewoon” zonder wifi en tv, maar ook lekker de tijd en ruimte om je boek te lezen of te schrijven. Hoe geweldig is het om stil te zijn, niets te moeten, van alles te mogen.

Sterrenhemel boven Zonnemaire
Retraite huisje in het groene weiland

Uw retraite: actief of passief?

Hoe iemand een retraite in wil richten, is helemaal persoonlijk. Iedere buitenkamer, mijn kwekerij en het eiland bieden de mogelijkheid tot een passieve of actieve retraite.

Passief

Een buitenkamer biedt de ruimte om als individu of met twee personen vanaf drie dagen tot een langere periode in een buitenkamer aan de polderkant in alle rust tijd te nemen om te onthaasten, passief, rust, vogels, water, natuur, wandelen,  fietsen,  de zeedijk, de Grevelingen, het eiland Schouwen-Duiveland.

Actief

Bijzonder is de mogelijkheid om, op afspraak, individueel, op de biologische kwekerij mee te werken! In stilte ervaren wat de aarde en de natuur te bieden heeft maar zeker ook  genieten van deze prachtige besloten buitenruimte.

Actief en passief combineren is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

‘Een verborgen schat’

De ervaring van Fabienne

‘Een verborgen schat’, dat komt erin me op als ik terugdenk aan mijn retraite bij Dieneke.
Ik zou het iedereen gunnen om te ervaren wat deze bijzondere plek met je doet!

Ik heb mezelf deze zomer een paar dagen de ruimte gegeven om even afstand te nemen en -te midden van de prachtige natuur- mezelf te voeden met nieuwe energie, inzichten & inspiratie.

De buitenkamer is smaakvol ingericht en voelde gelijk als ‘thuis’. Het biedt alles wat je nodig hebt. En met het prachtige uitzicht kom je helemaal tot rust!

De gesprekken met Dieneke heb ik steeds als heel fijn ervaren en voegde echt iets toe aan deze dagen.
Het prettige vond ik ook dat ik zelf invulling kon geven aan de retraite, zodat niets moet en alles mag. Vrijheid; hoe heerlijk is dat?!

In alle opzichten dus de ultieme retraite plek.
Ik kan dan ook niet wachten om weer terug te zijn op dit waanzinnig mooie stukje Zeeland 🙂

Reserveer nu!

Huur nu uw Buitenkamer! Bekijk de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Huisje voor retraite in Zonnemaire Zeeland
Bezoekers op de kwekerij van Dieneke Klompe

Groepen tot 8 personen

De 4 buitenkamers, zijn ook te reserveren voor een groep van 4 tot 8 personen. Maatwerk, de activiteiten van de groep passen bij de ideeën en visie die ik voor ogen heb met het aanbod van de buitenkamers. Op de kwekerij is een ruimte die in overleg gebruikt kan worden voor trainingen, workshops en  cursussen.