Alle foto's en materialen op deze websites zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Dieneke Klompe. Mocht je een foto willen gebruiken voor eigen en vooral niet-commerciële doeleinden, neem dan even contact op met Dieneke.

 
Activiteiten op de kwekerij

Workshops: handen uit de mouwen!

Kruiden brengen balans

Kruiden zijn een geschenk van de natuur en de toepassingen zijn zeer divers. Je kunt ze eten, er thee van zetten of toevoegen aan een gerecht. Ook voor cosmetica en gezondheid zijn ze onmisbaar. Kruiden brengen balans.

In deze workshops met kruiden richten we ons op het genieten van….het maken van een eigen kruiden voetenbad. In een prachtige omgeving maak je tijd voor jezelf. Ervaar de rust in het moment. Voel wat kruiden met je kunnen doen.

Meer weten? Neem contact met mij op.

De workshop kruiden wordt gegeven door Janine, Petra en Dieneke

Inspiratie opdoen bij de boerin

Dit is een mogelijkheid voor iedereen die een advies-, inspiratie- vakinhoudelijke vraag of informatie verzoek heeft over wat ik doe. Hoe ik dingen doe, waarom, maar ook wat er (verder) bij komt kijken…. Letterlijk van de grond af: zaaien en opbouwen maar wel vanuit een visie om je doel te bereiken.

Ik bied een praktisch gesprek wat je kan helpen, wat je kan inspireren. Dat doe ik met mijn ‘groene’ blik op allerlei zaken. Daarvoor gebruik ik ook zeker mijn eetbare tuin, mijn bedrijf. Maar ook een gezonde nieuwsgierigheid naar wat andere mensen en bedrijven doen.

Wat heb je nodig?
Stel een duidelijke vraag via de mail en maak een afspraak voor een oriënterend gesprek van een half uur. Aan een (oriënterend) gesprek kunnen kosten zijn verbonden.

Prachtige bloem
Kom koken met bevlogen topchefs op Kwekerij Zonnemaire

Koken met chefs van formaat

Wil je een bijzonder bedrijfs-event organiseren? Ben je een echte foodie en helemaal gepassioneerd van puur en lekker eten? Ben je een enthousiaste kok? Dan is de “Kook-Jam sessie” op maat een perfect idee.

Samen met bijvoorbeeld Wouter Kik en D.P. Arkenbout ga je ‘buiten-gewoon-bijzonder eten’ op de kwekerij. Ontdek hoe topchefs samen met de boerin de sterren van de hemel koken met bio-logische producten van het eiland en uit het zilte water eromheen. Laat je inspireren en GENIET van 3 toppers op het vakgebied!

Voor groepen van ca 15 personen. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact met ons op.