Zin in Zintuigen

In deze “werk aan de winkel” leert u (nog) beter gebruik te maken van uw zintuigen en uw creatieve vermogens. Dit onder begeleiding van professioneel coach Els van Leeuwen.

Een stimulerende ervaring voor geest en zintuigen

Op deze dag worden alle zintuigen geprikkeld. U gaat proeven, ruiken, voelen… ervaren! Daarbij leert elke deelnemer zijn eigen creatieve vermogens doelbewust in te zetten en daardoor zijn eigen inspiratiebron aan te boren wanneer hij/zij wenst. De deelnemer is voortdurend actief bezig. Zowel individueel als met de groep.

Dieneke & Els

Zin in Zintuigen wordt verzorgd door Dieneke Klompe en Els van Leeuwen van LightenUp. Els is een ervaren trainer. Samen laten we u ervaren welke mogelijkheden uw bewustzijn biedt.

[one_half]
Dieneke Klompe verzorgt samen met Els van Leeuwen de workshop Zin in Zintuigen.
Dieneke biedt u een scala aan zicht, geur en smaak
[/one_half]

[one_half_last]
Els van Leeuwen verzorgt samen met Dienke Klompe de workshop Zin in Zintuigen
Els richt zich met u als coach en trainer op de wijsheid van uw onderbewuste.
[/one_half_last]

Programma en inschrijving?

De workshop Zin in Zintuigen is een ochtend- of middagvullend programma. Het aantal deelnemers is 10 personen. U kunt als groep deelnemen of u kunt zich individueel inschrijven. Hiervoor stuurt u een e-mail naar ons en we zetten u op onze lijst. Zodra er een werk aan de winkels is, nodigen wij u uit. U kunt zich dan aansluiten bij een samengestelde groep.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Zin in Zintuigen, het programma, data, etc. neem dan contact op per e-mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *